Simonhuizinga.NL

De 2e grootste zoekmachine

 Bing adverteren

“Waarom zou ik de moeite nemen om binnen Bing te adverteren? Bijna iedereen gebruikt toch Google als zoekmachine?

Bing Ads is het advertising platform van Microsoft en naast Amazon momenteel de belangrijkste concurrent of tegenhanger van Google Ads. Hoewel Google verreweg de meestgebruikte zoekmachine is kun je Bing zeker niet links laten liggen als 2e grootste zoekmachine. Het marktaandeel ten opzichte van Google is ongeveer 10% maar stijgt gestaag.

Qua opzet en veilingssysteem werkt Bing Ads grotendeels hetzelfde als Google Ads. Onze ervaring is dat je tegen een lagere CPC (Cost per Click) beter converterend verkeer binnen kunt halen. Dit heeft te maken met lagere concurrentie binnen de veiling en omdat de doelgroep anders is. Zo staat Bing bijvoorbeeld als standaard zoekbalk onderin het scherm op Windows 10 PC’s.

 Google Ads campagnes importeren in Bing Ads

Om het voor Google adverteerders zo interessant mogelijk te maken om ook te adverteren binnen Bing is het mogelijk om je Ads campagnes 1-op-1 over te zetten naar Bing. Aangezien het aanmaken van campagnes en de advertentieopties vrijwel identiek zijn kan dit een snelle manier zijn om extra omzet te genereren. Hier zitten echter wel enige aandachtspuntjes bij maar hier vertellen we u graag meer over.
Wilt u ook adverteren in Bing? Neem dan eens vrijblijvend contact op met de specialisten van Simonhuizinga.nl

Freelance Bing Ads specialist

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op de kernactiviteiten van je bedrijf. Het opzetten en optimaliseren van Bing Ads campagnes vergt echter tijd, aandacht en expertise. Het inhuren van een freelance Bing Ads specialist zoals Simonhuizinga.nl biedt dan uitkomst. Met ruime ervaring en up-to-date kennis van SEA (Search Engine Advertising) op Bing kan ik snel en efficiënt te werk gaan. Hierdoor bespaar jij als ondernemer niet alleen tijd en energie, maar ben je ook verzekerd van effectieve en succesvolle campagnes.

Goudmethout.nl

“Dankzij de inzet van SEA en SEO zien we onze bezoekersaantallen explosief stijgen en daardoor ook de bestellingen. Als webshop weten we inmiddels hoe belangrijk een constante bezoekersstroom naar onze website is en Simon weet precies het juiste verkeer voor ons te targeten.” Tom Casemier   

Belieff.com

“Dankzij Simon hebben we in een paar maanden een omzetgroei van 200% gerealiseerd! We weten nu waar we de kansen lieten liggen en hier speelt Simon uitstekend op in. Hij zorgt voor een meerwaarde door pro-actief met ons mee te denken en hierbij uitgebreid te adviseren. Absoluut aan te raden als je online wilt groeien!” Rick van Geloven 

 

Voor iedere ondernemer een geschikt pakket

Bepaal zelf de intensiteit van uw online boost met de verschillende SEA pakketten

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2023 Simon Huizinga Online Marketing

VOLGEN