simonhuizinga.NL

Graag verzorg ik uw

Online Marketing Strategie

“Een online marketing strategie. Klinkt leuk maar wat betekent het voor mij als ondernemer?

Dan kijk ik allereerst naar uw bedrijf. Breng de kansen, bedreigingen, sterktes en zwaktes in kaart en vertaal dit naar een plan om uw klant online beter te bereiken.

Deze strategie kan ik vervolgens van A tot Z uitvoeren dankzij uitgebreide ervaring met het opstellen en behalen van meetbare online groeidoelen. Hoe we dit doel gaan bereiken hangt compleet af van uw situatie en dat kan bijvoorbeeld door de vindbaarheid in Google te verbeteren.

Strategie is onmisbaar om overzicht te behouden over de vele elementen die op je afkomen wanneer je een succesvolle website of webshop wilt runnen. Je kunt een strategie zo moeilijk maken als je wilt maar wij houden van duidelijke plannen met goede onderbouwing. Kort door de bocht: Hoe gaan we de gestelde doelen bereiken?

 Doelgroep analyse;
 Analyse huidige stand van zaken;
 Doelstellingen & realistische verwachtingen;
 KPI’s in kaart brengen;
 Budget onderbouwing en advies.

Vervolgens kan Simonhuizinga.nl ondersteunen in de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van online marketing & advertising. Hierin behoort een training aan uw team ook zeker tot de mogelijkheden.

Freelance online marketeer

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op de kernactiviteiten van je bedrijf. Het effectief inzetten van online marketing vergt echter tijd, aandacht en expertise. Het inhuren van een freelance online marketeer zoals Simonhuizinga.nl biedt dan uitkomst. Met ruime ervaring en up-to-date kennis van online marketing kan ik snel en efficiënt te werk gaan. Hierdoor bespaar jij als ondernemer niet alleen tijd en energie, maar ben je ook verzekerd van een effectieve online marketingstrategie die bijdraagt aan de groei en het succes van jouw bedrijf.

Goudmethout.nl

“Dankzij de inzet van SEA en SEO zien we onze bezoekersaantallen explosief stijgen en daardoor ook de bestellingen. Als webshop weten we inmiddels hoe belangrijk een constante bezoekersstroom naar onze website is en Simon weet precies het juiste verkeer voor ons te targeten.” Tom Casemier   

Belieff.com

“Dankzij Simon hebben we in een paar maanden een omzetgroei van 200% gerealiseerd! We weten nu waar we de kansen lieten liggen en hier speelt Simon uitstekend op in. Hij zorgt voor een meerwaarde door pro-actief met ons mee te denken en hierbij uitgebreid te adviseren. Absoluut aan te raden als je online wilt groeien!” Rick van Geloven 

 

Voor iedere ondernemer een geschikt pakket

Bepaal zelf de intensiteit van uw online boost met de verschillende SEA pakketten

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2024 Simon Huizinga Online Marketing

VOLGEN