Simonhuizinga.NL

Start met het maken van online sales met
E-Commerce
“Ik wil graag online producten gaan verkopen,  maar waar moet ik beginnen?

Wanneer u een mooi product heeft dan is vandaag de dag een webshop een logische vervolgstap. Bij Simonhuizinga.nl bouwen we websites en webshops die gebaseerd zijn op het populaire WordPress CMS.  Wij helpen u graag bij de realisatie op het grootste webwinkel platform ter wereld, WooCommerce. 

Woocommerce

WooCommerce is de meest populaire combinatie met WordPress voor webshops en maakt het mogelijk om producten online te verkopen. Door de vele koppelingen die er bestaan met bijvoorbeeld betaalmogelijkheden, online marketing opties en het feit dat het platform constant up to date wordt gehouden en niet op abbonnementsbasis werkt, kun je voor weinig geld een zeer professionele webshop laten bouwen.

Dropshippen met Woocommerce

Dropshipping is een business model waarbij je producten van andere bedrijven verkoopt. Je bent als het ware een tussenpersoon tussen een bedrijf met een succesvol product en de eindgebruikers. Het grote voordeel van dropshipping voor startende ondernemers is dat je geen grote investeringen hoeft te doen om los te kunnen gaan. Geen eigen voorraden, geen eigen kantoor, geen eigen magazijn, etc.. Wat heb je wel nodig? Een eigen webshop om deze producten te kunnen verkopen.  Omdat het beginnen van een webshop nogal wat technische vaardigheden vereist helpen we je bij Dropshipstart.nl graag een handje door een kant en klare dropship webshop voor je te bouwen!

 

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2023 Simon Huizinga Online Marketing

VOLGEN