Simonhuizinga.NL

Hoger in de zoekresultaten

 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

“Graag zou ik met mijn website beter vindbaar willen zijn in Google. Hoe krijg ik dit voor elkaar?

Dat kan op verschillende manieren. De laatste jaren is Google sterk bezig geweest om advertenties (SEA) meer ruimte te geven en hierdoor blijft er minder ruimte over voor de traditionele zoekresultaten (SEO) waar niet voor betaald hoeft te worden. Toch is en blijft Google een zoekmachine en willen ze de meest relevante resultaten voor uw zoekopdracht tonen. 

 Hier help ik u graag bij!

Hoger in Google

Maar uw vraag is natuurlijk: “Hoe kom ik dan hoger in Google?” Het mooie van SEO ten opzichte van adverteren is dat wanneer je budget voor betaalde advertenties op is, je advertenties ook stoppen. Bij SEO is dit niet zo en investeer je in een blijvende stroom van gratis verkeer. Daarnaast geeft een hoge positie in de SEO resultaten aan dat uw bedrijf geen eendagsvlieg is en worden de organische resultaten over het algemeen gezien als een barometer voor vertrouwen in uw website. Door in kaart te brengen welke zoekopdrachten voor uw bedrijf belangrijk zijn en hier op te focussen kunt u veel relevante bezoekers naar uw website trekken. Rondom deze keywords zullen wij na een zoekwoordanalyse kijken naar de technische SEO, content en naar interne- en externe links.

SEO doelen meten

Samen gaan we kijken naar de sterke en minder sterke onderdelen van uw bedrijf.  Zo willen we niet alleen bezoekers naar uw website te trekken maar ook converterende bezoekers. We stellen duidelijke groeidoelen voor uw website en maken deze doelen ook inzichtelijk door bijvoorbeeld Google Analytics (voor bezoekersstatistieken) en andere programma’s die kunnen bijhouden hoe u in Google scoort op verschillende zoektermen. Door de belangrijkste zoektermen te identificeren kunnen we precies bijhouden wat het effect is geweest van SEO aanpassingen.

Freelance zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op de kernactiviteiten van je bedrijf. Het optimaliseren van je website voor zoekmachines vergt echter tijd, aandacht en expertise. Het inhuren van een freelance zoekmachine optimalisatie specialist zoals Simonhuizinga.nl biedt dan uitkomst. Met ruime ervaring en up-to-date kennis van SEO (Search Engine Optimization) kan ik snel en efficiënt te werk gaan. Hierdoor bespaar jij als ondernemer niet alleen tijd en energie, maar ben je ook verzekerd van een hogere positie in zoekresultaten en meer online zichtbaarheid voor jouw bedrijf.

 

Goudmethout.nl

“Dankzij de inzet van SEA en SEO zien we onze bezoekersaantallen explosief stijgen en daardoor ook de bestellingen. Als webshop weten we inmiddels hoe belangrijk een constante bezoekersstroom naar onze website is en Simon weet precies het juiste verkeer voor ons te targeten.” Tom Casemier   

Belieff.com

“Dankzij Simon hebben we in een paar maanden een omzetgroei van 200% gerealiseerd! We weten nu waar we de kansen lieten liggen en hier speelt Simon uitstekend op in. Hij zorgt voor een meerwaarde door pro-actief met ons mee te denken en hierbij uitgebreid te adviseren. Absoluut aan te raden als je online wilt groeien!” Rick van Geloven 

SEO INSTAP

€99,-

Leg de absolute SEO basis voor uw website of webshop

  Website scan en advies
  Inzet SEO specialist: 2 uren
  Linkprofiel analyse
  Maandelijkse urenrapportage
  Zoekwoordanalyse
  Kwartaalafspraak telefonisch
  Optimalisatie van uw teksten
  Maandelijkse ranking rapportage
  Persoonlijke klantmanager

SEO BASIS

€199,-

Compleet pakket voor een volwassen SEO strategie

  Uitgebreide website scan en advies
  inzet SEO specialist: 4 uren
  Linkprofiel analyse
  Maandelijkse urenrapportage
  Uitgebreide zoekwoord analyse
  Maandelijkse afspraak telefonisch

  Meeschrijven aan uw teksten
  Wekelijkse ranking rapportage
  Persoonlijke klantmanager
  Google Search Console
  Titel optimalisatie
  Linkbuilding advies
  Concurrentieanalyse
  Google Analytics

SEO PRO

€399,-

Pakket voor de E-commerce professional

  Uitgebreide website scan en advies
  Inzet SEO specialist: 9 uren
  Linkprofiel analyse
  Maandelijkse urenrapportage
  Maximale zoekwoord analyse
  Maandelijkse afspraak telefonisch

  Teksten op maat
  Dagelijkse ranking rapportage
  Persoonlijke klantmanager
  Google Search Console
  Titel optimalisatie
  Linkbuilding advies & benadering
  Concurrentieanalyse op maat
  Google Analytics uitgebreid
  Site structuur optimalisatie
  Technische SEO
  Pagespeed insights

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2023 Simon Huizinga Online Marketing

VOLGEN