Simonhuizinga.NL

Hoger in de zoekresultaten

 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

“Graag zou ik met mijn website beter vindbaar willen zijn in Google. Hoe krijg ik dit voor elkaar?

Dat kan op verschillende manieren. De laatste jaren is Google sterk bezig geweest om advertenties (SEA) meer ruimte te geven en hierdoor blijft er minder ruimte over voor de traditionele zoekresultaten (SEO) waar niet voor betaald hoeft te worden. Toch is en blijft Google een zoekmachine en willen ze de meest relevante resultaten voor uw zoekopdracht tonen. 

 Hier help ik u graag bij!

Hoger in Google

Maar uw vraag is natuurlijk: “Hoe kom ik dan hoger in Google?” Het mooie van SEO ten opzichte van adverteren is dat wanneer je budget voor betaalde advertenties op is, je advertentiess ook stoppen. Bij SEO is dit niet zo en investeer je in een blijvende stroom van gratis verkeer. Daarnaast geeft een hoge positie in de SEO resultaten aan dat uw bedrijf geen eendagsvlieg is en worden de organische resultaten over het algemeen gezien als een barometer voor vertrouwen in uw website. Door in kaart te brengen welke zoekopdrachten voor uw bedrijf belangrijk zijn en hier op te focussen kunt u veel relevante bezoekers naar uw website trekken. Rondom deze keywords zullen wij na een zoekwoordanalyse kijken naar de technische SEO, content en naar interne- en externe links.

SEO doelen meten

Samen gaan we kijken naar de sterke en minder sterke onderdelen van uw bedrijf.  Zo willen we niet alleen bezoekers naar uw website te trekken maar ook converterende bezoekers. We stellen duidelijke groeidoelen voor uw website en maken deze doelen ook inzichtelijk door bijvoorbeeld Google Analytics (voor bezoekersstatistieken) en andere programma’s die kunnen bijhouden hoe u in Google scoort op verschillende zoektermen. Door de belangrijkste zoektermen te identificeren kunnen we precies bijhouden wat het effect is geweest van SEO aanpassingen.

 

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2017 Rankbuddies WebDevelopment

VOLGEN