simonhuizinga.NL

Bereik jouw doelgroep

Social Media Marketing

“Social media biedt voor mijn gevoel enorm veel kansen maar volgens mij halen wij hier nog niet het maximale rendement. Wat kunnen we hier aan doen?

Google Ads en SEO campagnes zijn prima mogelijkheden om je klant te bereiken. Vaak laat je adverteren over aan een specialist. Wat wij in het geval van social media adverteren vaak zien is dat hier een enthousiaste jonge medewerker mee aan het werk wordt gezet. Dat is ergens natuurlijk heel logisch want ze weten precies hoe het medium werkt, echter zien wij adverteren toch echt als een specialisme. Ons voorstel is om een samenwerking op te zetten waarbij uw organisatie input blijft leveren voor een actieve social media bedrijfspagina en waar wij de technische ondersteuning en advertenties voor onze rekening nemen.

Adverteren via Social Media

Simonhuizinga.nl kan helpen ondersteunen bij de volgende onderdelen van uw online marketing strategie:

  Bepalen welke kanalen mogelijk interessant zijn. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Snapchat;
  Vaststellen en bereiken van doelen en doelgroepen;
  Up to date houden van social media;
  Plannen en plaatsen van posts op diverse social media kanalen;
  Reageren op social media posts; meetbaar maken van resultaten social media marketing;
  Meedenken met zowel branding- als performance campagnes;
  Duidelijke rapportage van kosten en baten.

Freelance social media marketeer

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op de kernactiviteiten van je bedrijf. Het effectief inzetten van social media voor je bedrijf vergt echter tijd, aandacht en expertise. Het inhuren van een freelance social media marketeer zoals Simonhuizinga.nl biedt dan uitkomst. Met ruime ervaring en up-to-date kennis van social media marketing kan ik snel en efficiënt te werk gaan. Hierdoor bespaar jij als ondernemer niet alleen tijd en energie, maar ben je ook verzekerd van een effectieve social media strategie die bijdraagt aan de groei en het succes van jouw bedrijf op social media.

Goudmethout.nl

“Dankzij de inzet van SEA en SEO zien we onze bezoekersaantallen explosief stijgen en daardoor ook de bestellingen. Als webshop weten we inmiddels hoe belangrijk een constante bezoekersstroom naar onze website is en Simon weet precies het juiste verkeer voor ons te targeten.” Tom Casemier   

Belieff.com

“Dankzij Simon hebben we in een paar maanden een omzetgroei van 200% gerealiseerd! We weten nu waar we de kansen lieten liggen en hier speelt Simon uitstekend op in. Hij zorgt voor een meerwaarde door pro-actief met ons mee te denken en hierbij uitgebreid te adviseren. Absoluut aan te raden als je online wilt groeien!” Rick van Geloven 

 

Voor iedere ondernemer een geschikt pakket

Bepaal zelf de intensiteit van uw online boost met de verschillende SEA pakketten

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2023 Simon Huizinga Online Marketing

VOLGEN