simonhuizinga.NL

Promoot producten op diverse platformen

 Data Feed Optimalisatie

“Graag zou ik de producten uit mijn webshop ook verkopen via kanalen zoals Google Shopping, Beslist of Amazon maar hier kom ik niet helemaal uit. Mijn webbouwer kan wel een feed aanmaken maar hoe ga ik hier succesvol mee verkopen?

De laatste jaren is een goede productfeed steeds belangrijker geworden. Het is zaak dat uw webbouwer alle informatie die beschikbaar is over de producten op de juiste wijze presenteert. Hier kan Simonhuizinga.nl u bij helpen en vervolgens kunnen we de informatie met diverse tools ook verrijken en geoptimaliseerd aanbieden bij diverse platformen. Denk hierbij aan productcategorieen instellen of titels en afbeeldingen optimaliseren.

Marketplaces

Met bijvoorbeeld een tool zoals Channable is het ook mogelijk om op platformen te adverteren die een API koppeling vereisen. Wij kunnen u ondersteunen bij het succesvol adverteren op feedmarketing platformen zoals:
  Google shopping;
  Beslist;
  Bol.com;
  Amazon;
  Admarkt (Marktplaats);
  Kieskeurig;

Freelance Marketplaces specialist

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je producten ook via marketplaces zoals Bol.com, Amazon en eBay verkocht worden, maar het opzetten en optimaliseren van marketplace accounts vergt tijd, aandacht en expertise. Het inhuren van een freelance marketplaces specialist zoals Simonhuizinga.nl biedt dan uitkomst. Met ruime ervaring en up-to-date kennis van marketplaces kan ik snel en efficiënt te werk gaan. Hierdoor bespaar jij als ondernemer niet alleen tijd en energie, maar ben je ook verzekerd van een effectieve marketplace strategie die bijdraagt aan de groei en het succes van jouw bedrijf op verschillende marketplaces.

Goudmethout.nl

“Dankzij de inzet van SEA en SEO zien we onze bezoekersaantallen explosief stijgen en daardoor ook de bestellingen. Als webshop weten we inmiddels hoe belangrijk een constante bezoekersstroom naar onze website is en Simon weet precies het juiste verkeer voor ons te targeten.” Tom Casemier   

Belieff.com

“Dankzij Simon hebben we in een paar maanden een omzetgroei van 200% gerealiseerd! We weten nu waar we de kansen lieten liggen en hier speelt Simon uitstekend op in. Hij zorgt voor een meerwaarde door pro-actief met ons mee te denken en hierbij uitgebreid te adviseren. Absoluut aan te raden als je online wilt groeien!” Rick van Geloven 

 

Voor iedere ondernemer een geschikt pakket

Bepaal zelf de intensiteit van uw online boost met de verschillende SEA pakketten

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2024 Simon Huizinga Online Marketing

VOLGEN