simonhuizinga.NL

Promoot producten op diverse platformen

 Data Feed Optimalisatie

“Graag zou ik de producten uit mijn webshop ook verkopen via kanalen zoals Google Shopping, Beslist of Amazon maar hier kom ik niet helemaal uit. Mijn webbouwer kan wel een feed aanmaken maar hoe ga ik hier succesvol mee verkopen?

De laatste jaren is een goede productfeed steeds belangrijker geworden. Het is zaak dat uw webbouwer alle informatie die beschikbaar is over de producten op de juiste wijze presenteert. Hier kan Simonhuizinga.nl u bij helpen en vervolgens kunnen we de informatie met diverse tools ook verrijken en geoptimaliseerd aanbieden bij diverse platformen. Denk hierbij aan productcategorieen instellen of titels en afbeeldingen optimaliseren.

Marktplaces

Met bijvoorbeeld een tool zoals Channable is het ook mogelijk om op platformen te adverteren die een API koppeling vereisen. Wij kunnen u ondersteunen bij het succesvol adverteren op feedmarketing platformen zoals:
  Google shopping;
  Beslist;
  Bol.com;
  Amazon;
  Admarkt (Marktplaats);
  Kieskeurig;

 

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2017 Rankbuddies WebDevelopment

VOLGEN