simonhuizinga.NL

Geoptimaliseerde teksten voor zoekmachines
 SEO vriendelijke content

“Wij hebben veel moeite gedaan voor de perfecte teksten op onze website maar toch staan we niet hoog in Google. Hoe is dit mogelijk?

In de basis geloof ik er in dat duidelijke dienst- of productinformatie voor uw klanten het meest belangrijke element is van uw website. Helaas kan het toch voorkomen dat deze geweldige teksten niet hoog in Google komen te staan. In dat geval staan we bij Simonhuizinga.nl graag voor u klaar. We gaan dan samen met u kijken naar de mogelijke verbeterpunten en zullen zoekwoordonderzoek uitvoeren, waar nodig nieuwe landingspagina’s aanmaken, SEO-technische verbeteringen doorbrengen en kijken naar de linkstructuur om tot het gewenste resultaat te komen.

SEO Copywriting

Goede SEO teksten worden ook wel SEO copywriting genoemd. Deze teksten versterken niet alleen de SEO elementen van de pagina maar ook de kans op conversie van de diensten of producten als geheel. Denk hierbij aan:

  Titels en koppen (H1,H2); Aansprekende teksten;
  Zo veel mogelijk informatie boven de vouw;
  Duidelijke CTA (Call To Action);
  Instellen van relevante meetprogramma’s zoals Google Analytics & Google Search Console.

Door in kaart te brengen op welke keyword clusters u wilt ranken, met welke pagina, kunt u daarnaast vele malen efficienter en goedkoper adverteren in Google (SEA). Speciaal ingerichte pagina’s zijn effectief doordat ze een positieve invloed hebben op de kwaliteitsscore in Google Ads.

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2017 Rankbuddies WebDevelopment

VOLGEN