Simonhuizinga.NL

Versterk uw klantrelatie

E-mail Marketing

“Graag zou ik mijn klanten op de hoogte houden van mijn bedrijf, zonder opdringerig over te komen. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?

E-mailmarketing is een grote kans voor herhaalaankopen en om contact te houden met uw klanten. Klanten die aangeven een mailing te willen ontvangen zijn vaak tevreden over een eerdere aankoop en hebben bewust aangegeven informatie over uw organisatie te willen ontvangen. Het is dan wel enorm belangrijk om een relevante boodschap te hebben en dat de e-mailcampagne er goed uitziet. Dan is de kans op conversie het grootst.

Slimme e-mailmarketing

Wat kunnen we bij Simonhuizinga.nl voor u betekenen? We helpen bij het neerzetten van een goede e-mailmarketing strategie die gericht is op de lange termijn relatie met uw klant.

  Vaststellen van een contentkalender (jaarplanning) toegespitst op uw bedrijf voor het juiste bericht op het juiste moment;
  Wat u wilt; Makkelijk te bewerken templates of wij nemen het verzenden van de campagne compleet uit handen;
  Meetbaar maken van de resultaten dus bijvoorbeeld: hoeveel mensen openen de e-mail en hoeveel klikken door naar uw website?;
  Mogelijkheid om geautomatiseerd persoonlijke aanhef te realiseren. Met uw klantdata kunnen wij heel veel voor elkaar krijgen.

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2017 Rankbuddies WebDevelopment

VOLGEN