Versterk uw klantrelatie

E-mail Marketing

“Graag zou ik mijn klanten op de hoogte houden van mijn bedrijf, zonder opdringerig over te komen. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?

E-mailmarketing is een grote kans voor herhaalaankopen en om contact te houden met uw klanten. Klanten die aangeven een mailing te willen ontvangen zijn vaak tevreden over een eerdere aankoop en hebben bewust aangegeven informatie over uw organisatie te willen ontvangen. Het is dan wel enorm belangrijk om een relevante boodschap te hebben en dat de e-mailcampagne er goed uitziet. Dan is de kans op conversie het grootst.

E-mailmarketing en nieuwsbrieven

Wat kunnen we bij Simonhuizinga.nl voor u betekenen? We helpen bij het neerzetten van een goede e-mailmarketing strategie die gericht is op de lange termijn relatie met uw klant.

  Vaststellen van een contentkalender (jaarplanning) toegespitst op uw bedrijf voor het juiste bericht op het juiste moment;
  Wat u wilt; Makkelijk te bewerken templates of wij nemen het verzenden van de campagne compleet uit handen;
  Meetbaar maken van de resultaten dus bijvoorbeeld: hoeveel mensen openen de e-mail en hoeveel klikken door naar uw website?;
  Mogelijkheid om geautomatiseerd persoonlijke aanhef te realiseren. Met uw klantdata kunnen wij heel veel voor elkaar krijgen.

Freelance e-mailmarketing specialist

Als ondernemer wil je je klanten natuurlijk op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf, maar het versturen van e-mail nieuwsbrieven vergt tijd, aandacht en expertise. Het inhuren van een freelance e-mailmarketing specialist zoals Simonhuizinga.nl biedt dan uitkomst. Met ruime ervaring en up-to-date kennis van e-mailmarketing kan ik snel en efficiënt te werk gaan. Hierdoor bespaar jij als ondernemer niet alleen tijd en energie, maar ben je ook verzekerd van professionele en effectieve e-mailcampagnes die bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf.

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2023 Simon Huizinga Online Marketing

VOLGEN