Simonhuizinga.NL

Uw diensten of producten promoten

Zoekmachine adverteren

“Graag zou ik meer bezoekers naar mijn website trekken en qua SEO hebben we al optimalisaties gedaan. Wat zijn onze mogelijkheden?

Met zoekmachine adverteren (SEA) is het mogelijk om advertentieruimte te kopen boven de natuurlijke (SEO) zoekresultaten. Dit werkt via een veilingssysteem waarin u een bieding doet op zoekwoorden en de manier van afrekenen is per klik. Voordeel van SEA campagnes is dat wanneer u de juiste zoekwoord keuzes maakt er enkel advertenties getoond worden aan de juiste doelgroep, op het juiste moment en met de juiste boodschap. Zoals wij zeggen: “Right message at the right time”.

Voor zowel startende als doorgewinterde ondernemers is SEA een mooie mogelijkheid om direct in contact te komen met relevante bezoekers!

Wees echter voorzichtig, om de advertentiemogelijkheden optimaal te benutten is enige kennis van de betreffende SEA kanalen wel een vereiste. Bij Simonhuizinga.nl bied ik ondersteuning bij onder andere de keuze voor zoekwoorden, advertentieteksten en andere technische elementen. Zo bereikt u de perfecte kwaliteitsscores bij het adverteren.

Met SEO je SEA versterken

Zowel voor SEO als SEA is het zeer belangrijk dat uw landingspagina’s geoptimaliseerd zijn. Wanneer uw bezoekers niet overgaan tot conversie dan is het verhaal natuurlijk snel afgelopen. De pagina’s die u in het SEO proces reeds heeft geoptimaliseerd zullen dus ook goed van pas komen wanneer u gaat adverteren. Onze experts helpen u graag om een goede landingspagina te maken met hoge kans op conversie.

Het is ook mogelijk om met SEA je SEO te versterken. Daar vertel ik u tijdens een kopje koffie graag meer over! Uiteraard onderbouwd op de manier die u van mij gewend bent: Met een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten in een overzichtelijk rapport.

De kanalen die wij naast social advertising scharen tot SEA zijn voornamelijk:
  Google Ads
  Bing Ads

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Geef uw online onderneming een boost met de diensten van Simonhuizinga.nl. Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2017 Rankbuddies WebDevelopment

VOLGEN