Simonhuizinga.NL

Uw diensten of producten promoten

Zoekmachine adverteren

“Graag zou ik meer bezoekers naar mijn website trekken en qua SEO hebben we al optimalisaties gedaan. Wat zijn onze mogelijkheden?

Met zoekmachine adverteren (SEA) is het mogelijk om advertentieruimte te kopen boven de natuurlijke (SEO) zoekresultaten. Dit werkt via een veilingssysteem waarin u een bieding doet op zoekwoorden en de manier van afrekenen is per klik. Voordeel van SEA campagnes is dat wanneer u de juiste zoekwoord keuzes maakt er enkel advertenties getoond worden aan de juiste doelgroep, op het juiste moment en met de juiste boodschap. Zoals wij zeggen: “Right message at the right time”.

Voor zowel startende als doorgewinterde ondernemers is SEA een mooie mogelijkheid om direct in contact te komen met relevante bezoekers!

Wees echter voorzichtig, om de advertentiemogelijkheden optimaal te benutten is enige kennis van de betreffende SEA kanalen wel een vereiste. Bij Simonhuizinga.nl bied ik ondersteuning bij onder andere de keuze voor zoekwoorden, advertentieteksten en andere technische elementen. Zo bereikt u de perfecte kwaliteitsscores bij het adverteren.

Zoekmachine adverteren freelancer

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op de kernactiviteiten van je bedrijf. Het opzetten en optimaliseren van zoekmachine advertentiecampagnes vergt echter tijd, aandacht en expertise. Het inhuren van een specialist zoals Simonhuizinga.nl biedt dan uitkomst. Met ruime ervaring en up-to-date kennis van SEA (Search Engine Advertising) kan ik snel en efficiënt te werk gaan. Hierdoor bespaar jij als ondernemer niet alleen tijd en energie, maar ben je ook verzekerd van effectieve en succesvolle campagnes.

Met SEO je SEA versterken

Zowel voor SEO als SEA is het zeer belangrijk dat uw landingspagina’s geoptimaliseerd zijn. Wanneer uw bezoekers niet overgaan tot conversie dan is het verhaal natuurlijk snel afgelopen. De pagina’s die u in het SEO proces reeds heeft geoptimaliseerd zullen dus ook goed van pas komen wanneer u gaat adverteren. Onze experts helpen u graag om een goede landingspagina te maken met hoge kans op conversie.

Het is ook mogelijk om met SEA je SEO te versterken. Daar vertel ik u tijdens een kopje koffie graag meer over! Uiteraard onderbouwd op de manier die u van mij gewend bent: Met een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten in een overzichtelijk rapport.

De kanalen die wij naast social advertising scharen tot SEA zijn voornamelijk:
  Google Ads
  Bing Ads

Goudmethout.nl

“Dankzij de inzet van SEA en SEO zien we onze bezoekersaantallen explosief stijgen en daardoor ook de bestellingen. Als webshop weten we inmiddels hoe belangrijk een constante bezoekersstroom naar onze website is en Simon weet precies het juiste verkeer voor ons te targeten.” Tom Casemier   

Belieff.com

“Dankzij Simon hebben we in een paar maanden een omzetgroei van 200% gerealiseerd! We weten nu waar we de kansen lieten liggen en hier speelt Simon uitstekend op in. Hij zorgt voor een meerwaarde door pro-actief met ons mee te denken en hierbij uitgebreid te adviseren. Absoluut aan te raden als je online wilt groeien!” Rick van Geloven 

 

Voor iedere ondernemer een geschikt pakket

Bepaal zelf de intensiteit van uw online boost met de verschillende SEA pakketten

Kom in contact met Simonhuizinga.nl

Heeft u een vraag aan een van onze specialisten en/of wilt u vrijblijvend kennis maken?

Simonhuizinga.nl

Samen met mijn netwerk  van enthousiaste specialisten maken wij uw project graag tot een succes!

© 2024 Simon Huizinga Online Marketing

VOLGEN